Radionomy Board
It is currently Mon Apr 22, 2019 12:19 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
PostPosted: Wed Apr 17, 2019 3:24 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jun 23, 2015 4:27 pm
Posts: 199
Location: U. S. A.
Radio 1: http://217.116.9.142:9090/TheBluesCove

www.TheBluesCove.com

.
Radio 2: http://listen.radionomy.com/thebluescove
O.S: Windows 10
Still waiting to find out how I can migrate my Canadian stream to Shoutcast. Since Radionomy deletes any station not holding 130 hours and then reuses the station name to play trash and ruin the name, I would like to find out how to go about moving my Radionomy stream off radionomy and onto Shoutcast. The size of the listening market keeps shrinking as countries get blocked and the numbers keep getting harder to hit. I am under the impression I can't use my Radionomy station name on shoutcast unless I transfer it. This is my 3rd or fourth request for this information.

If my understanding of the benefits of moving it to shoutcast are in error, please explain.

Thanks

_________________
Image The Blues Cove - www.TheBluesCove.com


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Apr 17, 2019 2:36 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu May 29, 2014 3:10 am
Posts: 116
Location: Huddinge, Stockholm, Sweden
Radio 1: http://www.radionomy.com/en/radio/fkfm
http://fkfm.playtheradio.com/
http://listen.radionomy.com/fkfm.m3u
Radio 2: http://www.radionomy.com/en/radio/88or
http://88or.playtheradio.com
http://listen.radionomy.com/88or.m3u
jring2 wrote:
Still waiting to find out how I can migrate my Canadian stream to Shoutcast. Since Radionomy deletes any station not holding 130 hours and then reuses the station name to play trash and ruin the name, I would like to find out how to go about moving my Radionomy stream off radionomy and onto Shoutcast. The size of the listening market keeps shrinking as countries get blocked and the numbers keep getting harder to hit. I am under the impression I can't use my Radionomy station name on shoutcast unless I transfer it. This is my 3rd or fourth request for this information.

If my understanding of the benefits of moving it to shoutcast are in error, please explain.

Thanks


Hi,

It's a good idea, jring2. Since I have more or less the same issue, i.e. missed the USA's listeners for more than 6 months ago till now, I just think about to have a copy of my Radionomy's station radios to Shoutcast Business without cancel my account/stations on Radionomy. With this idea I can get a wider listeners from the same stations.

But, how can we do that? If I apply for a new account on Shoutcast, I will get only 7 days free trial (not 1 year for free).

Hope that I can have my listeners from USA again :-)

_________________
http://www.radionomy.com/en/radio/fkfm/index
http://www.radionomy.com/en/radio/88or/index


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group