Radionomy Board
It is currently Wed Sep 19, 2018 8:07 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Sep 04, 2018 2:48 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 04, 2018 2:44 pm
Posts: 3
Hi there,

I created Music box, clock, day templates and added properly day template at the planner for this month. After i click "generate" i get the error at Log: "The planning generation was interrupted." only. Could you please help me?

Thanks from now,


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Tue Sep 04, 2018 8:40 pm 
Offline
Moderators

Joined: Mon Jun 24, 2013 8:56 pm
Posts: 2313
Location: the Netherlands
Radio 1: Peelland-FM
Radio 2: 80XL
O.S: Windows 10
How many songs are in the box?
At least 50 (more is better)
Constraints settings??


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Sep 05, 2018 2:58 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 9:17 am
Posts: 9546
Location: Planet Earth
Radio 1: http://www.radionomy.com/urbangold
Hello,

What is the exact name of the station?

_________________
Domi

Avant toute question, cliquez-ici ! | Voir la F.A.Q. | Retrouvez vos messages

Before any question click here ! | Consult the F.A.Q. | Find your previous posts


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Sep 05, 2018 6:05 am 
Offline

Joined: Tue Sep 04, 2018 2:44 pm
Posts: 3
peellandfm wrote:
How many songs are in the box?
At least 50 (more is better)
Constraints settings??


I have 15 songs with 1:25:12 length. I will add songs.
In the constraints settings, should the "Broadcast constraints" boxes marked or unmarked to be able to broadcast live?

Domi wrote:
What is the exact name of the station?

http://listen.radionomy.com/yeniceradyosu

So far I have some other questions:
Should the day templates fully filled? Or could there be some blank hours?
For advertising, should they be seen on day template plan? Or is it enough we specify the hours at right side of day templates from Ads part? Moreover, should the ads uploaded by the user, or radionomy provide ready Ads? (I think this was declared in tutorial, but I forget)
The last problem I have is , I could not connect to live broadcasting with Winamp. I followed the instructions on the forum,

Server address: live******.radionomy-live.net
Port: ******
Stream ID: Not provided
DJ/User ID: My Radionomy ID
Password: My Radionomy password
Directory section, Name and URL entered
Encoder as MP3, 128KBps

When I try to connect with this values, it always reconnects without saying anything...

Thank you very much for your help!

Best regards,


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Sep 05, 2018 6:30 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 9:17 am
Posts: 9546
Location: Planet Earth
Radio 1: http://www.radionomy.com/urbangold
1. Keep in mind that no more than 4 musical pieces by the same featured artist may be transmitted to the same listener within a 3 hours period (and no more than 3 of by the same featured artist may be transmitted consecutively within a 3 hours period)
You have several times the same artist in your box MusicList and there are only 15 songs. If you want to generate a planning with a few tracks, don't upload several tracks from the same artist.

2. Broadcast constraints boxes checked = allowed (by default, we allow the tracks every time, so don't uncheck these boxes.

3. A day template must be filled onfor 24 hours. A day template partially filled won't work to generate a planning.

You can easily generate a very basic planning by following the steps below:

1. Planner> Audio
Create a box in the Music category and upload a minimum of 50 tracks from different artists

2. Planner> Clock
Create a clock and drag the Music box

3. Planner> Day Template
Create a day template and drag the clock on the whole day

4. Planner> Planning
Drag the day template into the calendar (you can generate up to 30 days and regenerate if necessary)


Useful links:

Most frequently asked questions: viewtopic.php?f=24&t=568&start=10#p2675
Radio Manager "Planner" manual: http://board.radionomy.com/viewtopic.php?f=30&t=10841
Live Broadcasting: viewforum.php?f=29
Producer Pact (Special Terms and Conditions Governing the Relationship between RADIONOMY and Radio Station Producers): http://marketing.radionomy.com/RMO/Radi ... r_pact.pdf

_________________
Domi

Avant toute question, cliquez-ici ! | Voir la F.A.Q. | Retrouvez vos messages

Before any question click here ! | Consult the F.A.Q. | Find your previous posts


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Sep 05, 2018 6:33 am 
Offline

Joined: Tue Sep 04, 2018 2:44 pm
Posts: 3
For live broadcasting through Winamp, I followed the related forum thread but it still reconnects everytime.

So the last question :D Can I use the same clock even it has a smaller time then i define it on day template, more then once or for a 24 hours period of time?

Thank you very much for your message. I will try these.


Last edited by yenice on Wed Sep 05, 2018 6:44 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Sep 05, 2018 6:44 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 9:17 am
Posts: 9546
Location: Planet Earth
Radio 1: http://www.radionomy.com/urbangold
You need a planning successfully generated for the current day on the RMO to broadcast live, that's why you can't connect.

_________________
Domi

Avant toute question, cliquez-ici ! | Voir la F.A.Q. | Retrouvez vos messages

Before any question click here ! | Consult the F.A.Q. | Find your previous posts


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group