Radionomy Board
It is currently Wed Sep 18, 2019 12:56 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Sun Nov 11, 2018 12:12 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 2:02 pm
Posts: 13
radiobreezes wrote:
YeapX wrote:
Going live RIGHT NOW
I hear it, I guess.
Van Syla - REVA LON, Jamendo2 - Jamendo2, Maxa - Accanto were playing.

It appears you don't have advert fillers.


That wasn't live...look, trust me. The stream is silent when I go live. You can't catch me when I go live. One last try though. Going live now


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sun Nov 11, 2018 2:44 pm 
Offline
Moderators
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 12:14 pm
Posts: 3431
Location: Amsterdam - the Netherlands
Radio 1: https://www.radionomy.com/en/radio/radio-nostalgia
http://www.radio-nostalgia.nl
O.S: Windows 10
radiobreezes wrote:
YeapX wrote:
Going live RIGHT NOW
I hear it, I guess.
Van Syla - REVA LON, Jamendo2 - Jamendo2, Maxa - Accanto were playing.

It appears you don't have advert fillers.

I see you are connected with the live but no sound, tell us which broadcasting software you use and show some screenprints of the configuration.
It looks like the error is with you.

_________________
The best advertisement for my radio is the playlist ♪♫♪♫♪♫♪♫

No support via PM - in PM verleen ik geen support.
Veel antwoorden op je vraag zijn ook terug te vinden in de tutorials.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Mon Nov 12, 2018 1:37 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 2:02 pm
Posts: 13
Bob wrote:
radiobreezes wrote:
YeapX wrote:
Going live RIGHT NOW
I hear it, I guess.
Van Syla - REVA LON, Jamendo2 - Jamendo2, Maxa - Accanto were playing.

It appears you don't have advert fillers.

I see you are connected with the live but no sound, tell us which broadcasting software you use and show some screenprints of the configuration.
It looks like the error is with you.


I use Mixxx. Every DJ in my radio has Mixxx and the same settings and it works for them without any problems. Including my settings page
Attachment:
RFCblhd[1].png
RFCblhd[1].png [ 26.25 KiB | Viewed 2777 times ]


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Mon Nov 12, 2018 2:21 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Dec 29, 2015 7:35 pm
Posts: 1182
Location: Houston, TX, US
Radio 1: https://instrumentalbreezes.torontocast.stream
O.S: Windows Seven 64 Bits
YeapX wrote:
Including my settings page

Channels - MONO?

_________________
Radio Breezes
Live365 Refugee
Webcasting since 1999


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Mon Nov 12, 2018 8:00 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 2:02 pm
Posts: 13
radiobreezes wrote:
YeapX wrote:
Including my settings page

Channels - MONO?


I had it on Stereo before, same issue. I thought maybe Radionomy doesn't support stereo so I turned it to Mono :lol:


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Tue Nov 13, 2018 2:41 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 9:17 am
Posts: 10081
Location: Planet Earth
Radio 1: http://www.radionomy.com/urbangold
Channels must be stereo.

Did you install the Lame MP3 codec for Mixxx?

_________________
Domi

Avant toute question, cliquez-ici ! | Voir la F.A.Q. | Retrouvez vos messages

Before any question click here ! | Consult the F.A.Q. | Find your previous posts


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Tue Nov 13, 2018 7:10 am 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 2:02 pm
Posts: 13
Domi wrote:
Channels must be stereo.

Did you install the Lame MP3 codec for Mixxx?


Of course yes, and it is installed correctly. It wouldn't let me use the codec without installing the plugin.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Tue Nov 13, 2018 7:18 am 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 2:02 pm
Posts: 13
I just tried switching it back to stereo and it didn't help. Problem must be somewhere else


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Tue Nov 13, 2018 11:59 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 03, 2016 1:05 am
Posts: 300
Location: Millersville Md. USA
Radio 1: www.radionomy.com/avinu--hymns
Radio 2: www.radionomy.com/wills-southern-gospel
After reading this thread, I downloaded and installed Mixx and Lame, then tried to connect in the "live" mode to one of my stations with no success. I use SAM all of the time and have been using it for several years so I know the drill. Mixx for some reason just will not connect. Maybe someone that has successfully connected with Mixx can chime in. Is there anybody?


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Tue Nov 13, 2018 12:29 pm 
Offline
Moderators
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 12:14 pm
Posts: 3431
Location: Amsterdam - the Netherlands
Radio 1: https://www.radionomy.com/en/radio/radio-nostalgia
http://www.radio-nostalgia.nl
O.S: Windows 10
Avinu wrote:
After reading this thread, I downloaded and installed Mixx and Lame, then tried to connect in the "live" mode to one of my stations with no success. I use SAM all of the time and have been using it for several years so I know the drill. Mixx for some reason just will not connect. Maybe someone that has successfully connected with Mixx can chime in. Is there anybody?

I have seen that he has a live connection, only there is no sound.

_________________
The best advertisement for my radio is the playlist ♪♫♪♫♪♫♪♫

No support via PM - in PM verleen ik geen support.
Veel antwoorden op je vraag zijn ook terug te vinden in de tutorials.


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group