Radionomy Board
It is currently Mon Oct 21, 2019 6:30 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jul 11, 2017 8:12 am 
Offline

Joined: Wed Feb 12, 2014 12:46 am
Posts: 144
Location: UK
Radio 1: http://www.radionomy.com/en/radio/radio-thunder-uk/
Not sure if this has already been discussed before.
But while I was listening to my station on Winamp just now a track called Baird Song by Blind Guardian gave a track info with all ??? instead of the title track & artist, but when I went to look at it in the Generated list it was ok. I looked at it on the my radionomy.com stream and the last track list showed all ??? . all the other tracks are OK !!!


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Tue Jul 11, 2017 8:16 am 
Offline

Joined: Tue Jul 11, 2017 8:12 am
Posts: 1
Location: Brisbane, Australia
I am not sure why are you seeing it but it might be due to some special characters in the title of the track.

_________________
Business Logo Design Australia - Logonado


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Jul 12, 2017 2:12 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 12, 2014 12:46 am
Posts: 144
Location: UK
Radio 1: http://www.radionomy.com/en/radio/radio-thunder-uk/
The title is Blind Guardian - Baird Song (Live), may be the brackets are the culprit.
I'm use to having title & artist songs changed in the RMO after upload, but not this one as this seems only to happen on the output of the song outside of the RMO as all the track and artist title seem fine in the RMO !!!


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Thu Jul 13, 2017 9:12 am 
Offline

Joined: Wed Feb 12, 2014 12:46 am
Posts: 144
Location: UK
Radio 1: http://www.radionomy.com/en/radio/radio-thunder-uk/
Just had another track today do the same thing Dreamtale - Cabal Toyboy. all ??? instead of Artist & Title, but when you go into RMO the Titles and Artist are fine, even in the Generated list.
Has anyone else noticed this happening in their output.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Thu Jul 13, 2017 9:17 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jun 18, 2014 3:47 pm
Posts: 85
Location: 23. Creuse
Radio 1: http://ActiveGay.dance
Radio 2: http://listen.radionomy.com/ActiveGayDance
O.S: Windows Vista 32 Bits
« Tapo & Raya », become « Best Of Tubes 2013 » :lol:
« Ocean Drive ft. DJ Oriska » become « Britney Spears » :o
All artists and titles are wrong like that !!

Radionomy is a very professional tool to create our radio :twisted:

_________________
29.o1.2o13 : Active Gay Dance : La radio gay clubbing & dance 90's !
http://listen.radionomy.com/ActiveGayDance (Smartphone)
http://listen.radionomy.com/ActiveGayDance.m3u (Ordinateur)
http://ActiveGay.dance


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Tue Jul 18, 2017 12:50 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 06, 2016 11:10 pm
Posts: 30
Radio 1: https://www.radionomy.com/fr/radio/bestk-music/
O.S: Windows 10
ThunderGord wrote:
Just had another track today do the same thing Dreamtale - Cabal Toyboy. all ??? instead of Artist & Title, but when you go into RMO the Titles and Artist are fine, even in the Generated list.
Has anyone else noticed this happening in their output.


I have the same problem ! How to change the title in the website for listening radio ? The title are good in RMO and planning, but not when my listeners listen my radio. So how I can do for keep the right title tracks for my listeners ?

This problem is for the listeners, my radio look like a beginner radio with wrong titles... I'm sad... Please help us...


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Tue Jul 18, 2017 9:11 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 01, 2014 10:18 pm
Posts: 417
Location: USA
Radio 1: www.gospeljazzradio.com

http://www.radionomy.com/en/radio/gospeljazzradio/index

www.jazzloversradio.com
Radio 2: www.classicaljazzradio.com

http://www.radionomy.com/en/radio/class ... adio/index

www.jazzvespersradio.com
O.S: Windows 10
RN's naming system/data base is screwed up and doesn't know that your titles are wrong. So, forget it...just ride it out. May take years.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Thu Jul 27, 2017 9:52 pm 
Offline

Joined: Thu Jul 27, 2017 9:48 pm
Posts: 1
Radio 2: http://www.zegaapparel.com/cut-and-sew- ... nufacturer
instead of Artist & Title, but when you go into RMO the Titles and Artist are fine, even in the Generated list. Any body with the same issue?

_________________
Visit Zega Apparel for Custom Garment Manufacturing


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Fri Jul 28, 2017 12:52 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 06, 2016 11:10 pm
Posts: 30
Radio 1: https://www.radionomy.com/fr/radio/bestk-music/
O.S: Windows 10
Yes I have the same problem. But moderation really don't care about this problem, I think...


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group