Radionomy Board
It is currently Sat Feb 16, 2019 2:08 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jan 13, 2019 8:03 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 13, 2019 7:52 pm
Posts: 2
Hallo

Ik heb even een vraag, nu wil ik ook een radio station beginnen, met daarin Syndicated radio programma's
Dus programma's die opgenomen zijn. Nu zag ik bij andere radionomy stations dat deze ook worden uitgezonden.
Ik zie geen ID tags van artiesten, alleen het programma naam.

Nu is mijn vraag
Mag dit? en wordt hier streng op gecontroleerd?


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sun Jan 13, 2019 9:15 pm 
Offline
Moderators
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 12:14 pm
Posts: 3318
Location: Amsterdam - the Netherlands
Radio 1: https://www.radionomy.com/en/radio/radio-nostalgia
http://www.radio-nostalgia.nl
O.S: Windows 10
inbetween wrote:
Hallo

Ik heb even een vraag, nu wil ik ook een radio station beginnen, met daarin Syndicated radio programma's
Dus programma's die opgenomen zijn. Nu zag ik bij andere radionomy stations dat deze ook worden uitgezonden.
Ik zie geen ID tags van artiesten, alleen het programma naam.

Nu is mijn vraag
Mag dit? en wordt hier streng op gecontroleerd?

Nee, dat mag niet, je bent verplicht de ID tags mee te sturen.
Of er gecontroleerd wordt? wel of geen controle, het mag gewoon niet.

_________________
The best advertisement for my radio is the playlist ♪♫♪♫♪♫♪♫

No support via PM - in PM verleen ik geen support.
Veel antwoorden op je vraag zijn ook terug te vinden in de tutorials.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sun Jan 13, 2019 10:00 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 08, 2015 6:59 pm
Posts: 407
Location: Belgium
Radio 1: http://radio-only-music0.webnode.be/
http://listen.radionomy.com/radioonly-music
O.S: Windows 10
Dat dacht ik toch ook dat het niet mocht van die opgenomen shows. Je kan eventueel wel vragen of de presentator live voor je wil werken op je radio.

Groetjes.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sun Jan 13, 2019 10:08 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 08, 2015 6:59 pm
Posts: 407
Location: Belgium
Radio 1: http://radio-only-music0.webnode.be/
http://listen.radionomy.com/radioonly-music
O.S: Windows 10
Trouwens als wij perongeluk iets misdoen krijgen we mail van Radionomy uit wat verkeerd ging, versta ik niet goed hoe dat dan zomaar zou kunnen gebeuren op andere radionomy radio's? ?

Mvg kevinneke


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sun Jan 13, 2019 10:47 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 13, 2019 7:52 pm
Posts: 2
Kennelijk is het een bekend probleem, en wordt er niet veel mee gedaan.
Er zijn 10 tallen stations die dit al een tijdje doen, en er dus ook mee weg komen kennelijk.

Hopelijk zal Radionomy hier op strenger toezien.

Ik weet wel, dat als ik een station opricht mij wel aan de regels zal houden en dus alleen live zal gaan.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Mon Jan 14, 2019 5:42 am 
Offline

Joined: Thu Jan 08, 2015 6:59 pm
Posts: 407
Location: Belgium
Radio 1: http://radio-only-music0.webnode.be/
http://listen.radionomy.com/radioonly-music
O.S: Windows 10
Regels zijn er toch voor iedereen dacht ik toch. Als jeje aan regels hou Inbetween is er geen probleem hè. . Ik wist enkel niet Dat er mensen zouden kunnen foefelen omdat wij meteen schrijven krijgen vandaar.

Fijne dag ;)


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group