Radionomy - Board
https://board.radionomy.com/

Hitradio aitm advertentie
https://board.radionomy.com/viewtopic.php?f=54&t=329
Page 1 of 1

Author:  Dj Duality [ Mon Sep 16, 2013 11:37 am ]
Post subject:  Hitradio aitm advertentie

Hallo beste radiomakers ;)

Alleréérst proficiat met dit nwe forum. :P

Hierbij plaats ik een advertentie te beginnen met een mss herkenbaar verhaal er rond.

Op 1 September begon ik mijn eigen Webradio & Chatsite, deze opening verliep goed en we hadden heel wat luisteraars en chatters.
We waren met 2 dj's en een derde dj was al besproken.
Doordat mijn collega dj door pv redenen de brui gaf aan de samenwerking begon het bergaf te gaan en waren er dus ook minder Live uitzendingen wat ook gepaard ging met steeds minder chatters op de chatbox.
Ik ben ondertussen gaan nadenken want als eigenaar/beheerder en dj van het hele gebeuren wou ik niet bij de pakken blijven zitten, tenslotte heb ik de hele website en alles erop en eraan zelf gemaakt en ik heb er één maand lang dag en nacht aan zitten werken.
Als je alles zelf doet of deed weet je immers dat het een pak werk met zich meebrengt en dat was het op zijn minst wel...
Daar ik zelf in stond voor de bouw van we website, de aanmaak van de radio, de aanmaak van de chatbox en nog ééns instond voor het publicéren ervan wist ik dat ik niet mocht opgeven want dan was al mijn werk erin tevergeefs geweest.
Ik heb ook voor zaken gezorgt zoals : een Facebookpagina (ter publicatie) en ik heb de website waar het hele gebeuren zich afspeelt zelfs voorzien van een .be domeinnaam (zodat Google mijn zaakje goed kan vinden).
Ik heb via promotiesites heel wat reclame verspreid enz..., twitter en fb...noem maar op...
NU, ik heb mijn website even gesloten daar ik alles aan het vernieuwen ben, alles aan het verbeteren ben enz...
Overigens heb ik een nwe webplayer aangemaakt (de planning heb ik nog niet door gegeven daar mijn website nog steeds gesloten is wegens werken eraan).
Mocht men mijn website zien en of bekijken in zijn vol ornaat dan zou men denken "mooi werk" en een toffe omgeving om een radio te presenteren en een chatbox te leiden, wat wel waar is.
nu ik ben door het verdwijnen van mijn collega dj's heel wat chatters verloren, om niet te zeggen alle chatters verloren, ook de luisteraars bleven weg of gingen naar de concurentie...spijtige zaak maar het is nu zo...
Daar ik mijn eigen website nw leven wil inblazen (waar ik dus ook mee bezig ben) wil ik terug van nul beginnen...
Nwe chatters in de chatbox, nwe dj's aanwerven...kortom....a new beginning...

Nu, ik ben zelf geen opgever want ik weet zéér goed wat falen is en iedere webmaster heeft daar vroeg of laat wel ééns mee te maken, ik zit al 15 jaar in de pc wereld (ict) en ik heb al heel wat zaken gezien en of meegemaakt.
Er worden heel wat websites en of radiostations gemaakt tegenwoordig en het is ieder voor zich....

Ik zou bij deze zéér graag opnw willen beginnen, nwe lei... nwe afspraken... een geheel nw TEAM willen opstellen met mensen waarmee te praten valt of zaken kan mee gedaan worden.

Dus, ben ik om te beginnen opzoek naar nwe dj's , chatters, eventueel een bijkomende operator enz...
Men kan en mag me mailen indien men suggesties of ideetjes heeft of als men in zee wilt met mij...
Alles valt te bespreken...

duality_1@live.be

Alvast bedankt!
Met groeten.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/