Radionomy - Board
https://board.radionomy.com/

Internetradiostations aan Sonos toevoegen
https://board.radionomy.com/viewtopic.php?f=51&t=57151
Page 1 of 1

Author:  Bob [ Mon Jun 10, 2019 6:14 am ]
Post subject:  Internetradiostations aan Sonos toevoegen

Sonos gebruikt de radiolijst van TuneIn, met Tunein is het niet langer mogelijk om je favoriete radio toe te voegen en kunnen Sonos bezitters dus niet meer naar Radionomy radio's luisteren. Sonos heeft dit een paar dagen geleden op hun website geplaatst.


Internetradiostations aan Sonos toevoegen

Heb je een favoriet radiostation dat niet op Sonos wordt weergegeven? Probeer het handmatig toe te voegen door onderstaande stappen te volgen. Sonos ondersteunt de audio-indelingen MP3, AAC en WMA voor het streamen van radiostations via het internet. Zorg dat je de streaming URL bij de hand hebt.

Waar kan ik de streaming URL voor een radiostation vinden?
De eenvoudigste manier om een streaming URL te achterhalen is door rechtstreeks contact op te nemen met de zender die je wilt toevoegen. Zorg ervoor dat de stream een compatibele indeling heeft: MP3, AAC of WMA.

Het niet mogelijk om een internetradiostation handmatig aan Sonos toe te voegen met een mobiele controller, zoals een iPhone of Android-apparaat. Als een zender eenmaal aan Sonos is toegevoegd kun je elke Sonos-controller gebruiken om naar dit station te navigeren en het af te spelen.

Met de Sonos-app voor Mac of pc:

Selecteer 'Beheren' en 'Radiostation toevoegen'.
Voer hier de streaming URL in van de zender die je wilt toevoegen en typ de naam van het station.
Ga in het Sonos-muziekmenu naar Radio door TuneIn > Mijn radiostations en het nieuw toegevoegde station wordt daar weergegeven.

Op een Mac vind je het menu 'Beheren' in de werkbalk in de linkerbovenhoek van het scherm. Op een pc staat het menu 'Beheren' links bovenaan in de Sonos-applicatie.

https://support.sonos.com/s/article/260?language=nl_NL

Author:  Bob [ Mon Jun 10, 2019 6:15 am ]
Post subject:  Re: Internetradiostations aan Sonos toevoegen

Iemand in het bezit van een Sonos en het kan bevestigen?

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/