Radionomy Board
It is currently Sat Jul 31, 2021 7:02 pm

All times are UTC
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon Mar 09, 2015 4:36 pm 
Offline
Moderators
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 12:14 pm
Posts: 3580
Location: Amsterdam - the Netherlands
Radio 1: https://www.radionomy.com/en/radio/radio-nostalgia
http://www.radio-nostalgia.nl
O.S: Windows 10
Een veelgestelde vraag door de producers is “Hoe kiest Radionomy de stations op de homepage van http://www.radionomy.com?”

Om in aanmerking te komen voor de Featured Station sectie (Uitgelichte Stations) van onze homepage moet je denken aan de volgende criteria:

 • Je logo moet stijlvol zijn en als visitekaartje dienen voor de site. De vorm moet vierkant zijn en van hoge kwaliteit (minimum 600 X 600 pixels en meest ideaal 1400 X 1400. Wij kijken naar logo’s die de site er professioneel en aantrekkelijk uit laat zien.
 • Je station moet geweldig klinken.
 • We houden vooral van stations die handgemaakt zijn en elementen bevatten als jingles, promos, gesproken inhoud, en veel karakter. Bovenal, een geweldige programmering.
 • Een relatief eenvoudige en nette structuur kan ook heel doeltreffend blijken.
 • Continuïteit en samenhang zijn belangrijk. Komen de naam van het station, het logo, en de on-air IDs (identiteit van de radio) allemaal overeen? Levert je radio dat wat beschreven staat op je radio pagina ?
 • Vermeld je website op de radio pagina en zorg ervoor dat je site fris, bijgewerkt, relevant is, en een actueel ontwerp heeft.
 • Bedien je publiek en maak hen blij! Wij vinden het fijn om je radio meer onder de aandacht te brengen en om meer bekendheid te krijgen, als je al een publiek hebt opgebouwd.
 • We bedanken jullie voor de interesse om vermeld te worden op onze homepage. We stellen prijs op jullie begrip voor deze normen voor het in aanmerking komen voor Featured Station (Uitgelicht Station) op onze homepage.

We beogen te vermelden op de lijst:

 • Ongeveer 10-12 Radionomy stations. We streven naar een aanbieding van een leuke mix van genres om de luisteraar de gelegenheid te geven de veelzijdigheid van onze stations te ontdekken.
 • We bieden ook hooguit 2-3 SHOUTcast stations aan, welke onderdeel zijn van de bedrijven die vallen onder de Radionomy Group.
 • Ook 1 Hotmix Station. Hotmix is ook een deel van de Radionomy Group.

Wij willen ook graag de actieve leden op ons Board/Forums bedanken door hen een vermelding op de lijst te geven.

We zullen de inzet belonen van onze actieve Board/Forum leden door hun station(s) te vermelden op de homepage. Wij geloven sterk in onze cummunity van broadcasters en willen op passende wijze het werk van deze leden highlighten, die niet alleen een geweldig station maken, maar ook anderen helpen hetzelfde te bereiken. Deze personen versterken de hele community door hun inzet.

We zullen een beroep doen op de ervaren Moderators van de boards om een station(s) te nomineren vanuit alle genres en talen.
We zijn ook blij onze MODOS producers een mogelijkheid voor extra aandacht te kunnen bieden door ook hun stations te vermelden. Wij waarderen oprecht hun onvermoeibare inzet, en zijn blij hen deze extra aandacht te kunnen bieden.

*********

_________________
The best advertisement for my radio is the playlist ♪♫♪♫♪♫♪♫

No support via PM - in PM verleen ik geen support.
Veel antwoorden op je vraag zijn ook terug te vinden in de tutorials.


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group