Radionomy - Board
https://board.radionomy.com/

Going live from a blocked country
https://board.radionomy.com/viewtopic.php?f=35&t=55229
Page 2 of 3

Author:  YeapX [ Sun Nov 11, 2018 12:12 pm ]
Post subject:  Re: Going live from a blocked country

radiobreezes wrote:
YeapX wrote:
Going live RIGHT NOW
I hear it, I guess.
Van Syla - REVA LON, Jamendo2 - Jamendo2, Maxa - Accanto were playing.

It appears you don't have advert fillers.


That wasn't live...look, trust me. The stream is silent when I go live. You can't catch me when I go live. One last try though. Going live now

Author:  Bob [ Sun Nov 11, 2018 2:44 pm ]
Post subject:  Re: Going live from a blocked country

radiobreezes wrote:
YeapX wrote:
Going live RIGHT NOW
I hear it, I guess.
Van Syla - REVA LON, Jamendo2 - Jamendo2, Maxa - Accanto were playing.

It appears you don't have advert fillers.

I see you are connected with the live but no sound, tell us which broadcasting software you use and show some screenprints of the configuration.
It looks like the error is with you.

Author:  YeapX [ Mon Nov 12, 2018 1:37 pm ]
Post subject:  Re: Going live from a blocked country

Bob wrote:
radiobreezes wrote:
YeapX wrote:
Going live RIGHT NOW
I hear it, I guess.
Van Syla - REVA LON, Jamendo2 - Jamendo2, Maxa - Accanto were playing.

It appears you don't have advert fillers.

I see you are connected with the live but no sound, tell us which broadcasting software you use and show some screenprints of the configuration.
It looks like the error is with you.


I use Mixxx. Every DJ in my radio has Mixxx and the same settings and it works for them without any problems. Including my settings page
Attachment:
RFCblhd[1].png
RFCblhd[1].png [ 26.25 KiB | Viewed 1512 times ]

Author:  radiobreezes [ Mon Nov 12, 2018 2:21 pm ]
Post subject:  Re: Going live from a blocked country

YeapX wrote:
Including my settings page

Channels - MONO?

Author:  YeapX [ Mon Nov 12, 2018 8:00 pm ]
Post subject:  Re: Going live from a blocked country

radiobreezes wrote:
YeapX wrote:
Including my settings page

Channels - MONO?


I had it on Stereo before, same issue. I thought maybe Radionomy doesn't support stereo so I turned it to Mono :lol:

Author:  Domi [ Tue Nov 13, 2018 2:41 am ]
Post subject:  Re: Going live from a blocked country

Channels must be stereo.

Did you install the Lame MP3 codec for Mixxx?

Author:  YeapX [ Tue Nov 13, 2018 7:10 am ]
Post subject:  Re: Going live from a blocked country

Domi wrote:
Channels must be stereo.

Did you install the Lame MP3 codec for Mixxx?


Of course yes, and it is installed correctly. It wouldn't let me use the codec without installing the plugin.

Author:  YeapX [ Tue Nov 13, 2018 7:18 am ]
Post subject:  Re: Going live from a blocked country

I just tried switching it back to stereo and it didn't help. Problem must be somewhere else

Author:  Avinu [ Tue Nov 13, 2018 11:59 am ]
Post subject:  Re: Going live from a blocked country

After reading this thread, I downloaded and installed Mixx and Lame, then tried to connect in the "live" mode to one of my stations with no success. I use SAM all of the time and have been using it for several years so I know the drill. Mixx for some reason just will not connect. Maybe someone that has successfully connected with Mixx can chime in. Is there anybody?

Author:  Bob [ Tue Nov 13, 2018 12:29 pm ]
Post subject:  Re: Going live from a blocked country

Avinu wrote:
After reading this thread, I downloaded and installed Mixx and Lame, then tried to connect in the "live" mode to one of my stations with no success. I use SAM all of the time and have been using it for several years so I know the drill. Mixx for some reason just will not connect. Maybe someone that has successfully connected with Mixx can chime in. Is there anybody?

I have seen that he has a live connection, only there is no sound.

Page 2 of 3 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/