Radionomy - Board
https://board.radionomy.com/

Audit For No artist-Talk Break.
https://board.radionomy.com/viewtopic.php?f=35&t=55130
Page 1 of 1

Author:  SemperGonzo [ Mon Oct 22, 2018 4:39 am ]
Post subject:  Audit For No artist-Talk Break.

Hello all,

I have a problem with the metadata that was sent when I broadcasted live. My automation software was able to send all metadata for the songs being played so I didn't break the rules as the e-mail says. When I go live I talk in between a couple of songs, and the metadata sent for those spots is No Artist-Talk Break. The system I think reads that as the name of a song and it generates that I broke the rules because I am repeating a song more than 4 times in the hour.

Am I in any violation of the rules? What can I do to gain my live privileges back if they were taken away? What can I do to not break the rules (if I did) again?

Thank you for any support you can give me.

Latin 99.9 Hits

Author:  Domi [ Mon Oct 22, 2018 1:00 pm ]
Post subject:  Re: Audit For No artist-Talk Break.

Hello,

There is no rule violation as it's about talk, but the live audit system doesn't make the difference.
You can broadcast a musical bed when you talk withfor example "station name #1" as artist tag and duplicate that bed with #2, #3,... in the artist tag.

Author:  SemperGonzo [ Mon Oct 22, 2018 1:16 pm ]
Post subject:  Re: Audit For No artist-Talk Break.

Thank you Domi for the prompt reply, I will try that. Now, if I don't want music in the background, can I still broadcast with the break and ignore the audit? You will know that it is talk right?

Author:  Domi [ Tue Oct 23, 2018 8:25 am ]
Post subject:  Re: Audit For No artist-Talk Break.

You can broadcast the musical bed with the volume at 0 so you sent correct metadata.

Author:  SemperGonzo [ Tue Oct 23, 2018 4:47 pm ]
Post subject:  Re: Audit For No artist-Talk Break.

Thank you Domi, I will do that.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/