Radionomy Board
It is currently Mon Nov 12, 2018 6:30 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Wed Nov 07, 2018 2:49 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 2:02 pm
Posts: 7
Hi! I would like to become a DJ at a Radionomy station but I am in a geoblocked country. Can I connect to LIVE of the radio station from a blocked country?


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Thu Nov 08, 2018 2:39 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 9:17 am
Posts: 9668
Location: Planet Earth
Radio 1: http://www.radionomy.com/urbangold
Hello,

Yes, it should work.

_________________
Domi

Avant toute question, cliquez-ici ! | Voir la F.A.Q. | Retrouvez vos messages

Before any question click here ! | Consult the F.A.Q. | Find your previous posts


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Thu Nov 08, 2018 1:22 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 2:02 pm
Posts: 7
Seems like it partially works. I connected successfully and I see all the metadata on the stream. BUT I only hear silence. I came through the FAQ but nothing about hearing silence right after connecting and streaming


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Thu Nov 08, 2018 1:25 pm 
Offline
Moderators
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 12:14 pm
Posts: 3210
Location: Amsterdam - the Netherlands
Radio 1: https://www.radionomy.com/en/radio/radio-nostalgia
http://www.radio-nostalgia.nl
O.S: Windows 10
YeapX wrote:
Seems like it partially works. I connected successfully and I see all the metadata on the stream. BUT I only hear silence. I came through the FAQ but nothing about hearing silence right after connecting and streaming

And what is the Radionomy link of your radio?

_________________
The best advertisement for my radio is the playlist ♪♫♪♫♪♫♪♫

No support via PM - in PM verleen ik geen support.
Veel antwoorden op je vraag zijn ook terug te vinden in de tutorials.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Thu Nov 08, 2018 3:43 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 2:02 pm
Posts: 7
Bob wrote:
And what is the Radionomy link of your radio?


https://www.radionomy.com/en/radio/virtualtruckradiox

I am live right now if you can catch me :P


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Thu Nov 08, 2018 4:20 pm 
Online
User avatar

Joined: Fri Mar 18, 2016 4:34 pm
Posts: 105
Location: Solar System - Planet Nº 3
Radio 1: www.radionomy.com/ocv-radio
Radio 2: http://radio.ocvnet.es
O.S: Windows Seven 64 Bits
YeapX wrote:

I am live right now if you can catch me :P


In Spain it sounds OK ;)

_________________
If you've got the money, I've got the time

http://www.ocvnet.es


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Thu Nov 08, 2018 5:18 pm 
Offline
Moderators
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 12:14 pm
Posts: 3210
Location: Amsterdam - the Netherlands
Radio 1: https://www.radionomy.com/en/radio/radio-nostalgia
http://www.radio-nostalgia.nl
O.S: Windows 10
FringerCat wrote:
YeapX wrote:

I am live right now if you can catch me :P


In Spain it sounds OK ;)

For me to.
You are in a geoblocked country, the best thing you can do is listen through a VPN.

_________________
The best advertisement for my radio is the playlist ♪♫♪♫♪♫♪♫

No support via PM - in PM verleen ik geen support.
Veel antwoorden op je vraag zijn ook terug te vinden in de tutorials.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sat Nov 10, 2018 3:27 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 2:02 pm
Posts: 7
Bob wrote:
FringerCat wrote:
YeapX wrote:

I am live right now if you can catch me :P


In Spain it sounds OK ;)

For me to.
You are in a geoblocked country, the best thing you can do is listen through a VPN.


You didn't catch me :lol: . It isn't okay, I tried it today, connected successfully, metadata of the song shows up, but you can't hear it. Only silence. I listened to it and other 2 people from the same radio told me that it was just silence. What can be the problem?

By the way you can move this to Technical Support I guess


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sat Nov 10, 2018 3:27 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 2:02 pm
Posts: 7
Going live RIGHT NOW


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sat Nov 10, 2018 4:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Dec 29, 2015 7:35 pm
Posts: 943
Location: Houston, TX, US
Radio 1: www.radionomy.com/instrumentalbreezes
www.radionomy.com/christmasbreezes2018
O.S: Windows Seven 64 Bits
YeapX wrote:
Going live RIGHT NOW
I hear it, I guess.
Van Syla - REVA LON, Jamendo2 - Jamendo2, Maxa - Accanto were playing.

It appears you don't have advert fillers.

_________________
Radio Breezes
Live365 Refugee
Webcasting since 1999


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group