Radionomy - Board
https://board.radionomy.com/

Reboot Request Not Working
https://board.radionomy.com/viewtopic.php?f=33&t=55881
Page 1 of 1

Author:  ORD606 [ Tue Jan 15, 2019 12:44 am ]
Post subject:  Reboot Request Not Working

Hello, all!!
I just had a quick question. When I turned on my radio station an hour and a half ago, it was dead silent, so I sent in a reboot request. How long does it typically take for Radionomy to reboot your radio after something like this occurs?

Author:  radiobreezes [ Tue Jan 15, 2019 12:57 am ]
Post subject:  Re: Reboot Request Not Working

It usually happens in a minute or so -- when everything is working. Right now though all streams are completely down, including the reboot function.

Author:  ORD606 [ Tue Jan 15, 2019 1:10 am ]
Post subject:  Re: Reboot Request Not Working

Good to know, so it's not just me. Thanks for the response.

Author:  PorchlightFM [ Tue Jan 15, 2019 4:19 am ]
Post subject:  Re: Reboot Request Not Working

@radiobreezes
I'm a complete noob here. Just started broadcasting about a week ago.

Question for future reference: How do we know when there are outages (when the service is down) or if it's just a problem on our end? I checked both their FB page and Twitter feed and so no post so I was thinking there was something wrong with my station only.

Author:  radiobreezes [ Tue Jan 15, 2019 1:23 pm ]
Post subject:  Re: Reboot Request Not Working

If my station is down I usually check here on the forum. When Radionomy has a problem there are plenty of producers complaining here. If I don't see any complaints then I know I have a problem.

It's a crude method, but it's all we really have. Radionomy rarely tells us anything.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/