Radionomy - Board
https://board.radionomy.com/

So, I'm having a lot of trouble and don't know why
https://board.radionomy.com/viewtopic.php?f=33&t=24589
Page 1 of 3

Author:  TheSoundLabUK [ Fri Dec 30, 2016 3:05 pm ]
Post subject:  So, I'm having a lot of trouble and don't know why

Okay, I'll start from the begging, Iv'e done everything I think is right and its still not working right.

My station is playing, great, just not in the order I've programmed it to. I wanted a song, followed by a jingle, then a song, then a promo, then a song and so on. But have not looked at my rack listing and it's decided to play 6 songs, then 2 jingles, then 3 songs then 2 jingle and in a really weird order.

Next, I DONT want adverts, no fillers, no adverts, no generated rubbish. My station is no presenters, no adverts. Help on this front too as Im getting very frustrated.

This is just the main 2 for now, I'm sure other things wont work for me too.

Help please

Author:  tournesolfm [ Fri Dec 30, 2016 3:08 pm ]
Post subject:  Re: So, I'm having a lot of trouble and don't know why

My friend, if you are in Radionomy is because you have accepted that Radionomy play two ad breaks every hour. You must reach 13o hours as average in nine months.

Author:  TheSoundLabUK [ Fri Dec 30, 2016 3:09 pm ]
Post subject:  Re: So, I'm having a lot of trouble and don't know why

Can I make them into my adverts instead?

Author:  tournesolfm [ Fri Dec 30, 2016 3:11 pm ]
Post subject:  Re: So, I'm having a lot of trouble and don't know why

and here you have how to program your radio viewtopic.php?f=30&t=10841

Author:  tournesolfm [ Fri Dec 30, 2016 3:12 pm ]
Post subject:  Re: So, I'm having a lot of trouble and don't know why

You cannot generate money with your station. You have to allow Radionomy to insert two ad breaks every hour. If you want to broadcast publicity in your station, it must be not paid to you.

Author:  TheSoundLabUK [ Fri Dec 30, 2016 3:19 pm ]
Post subject:  Re: So, I'm having a lot of trouble and don't know why

Thanks, Ill change my station USP. I now need a suggestion as to why the layout I have made in the clock doesnt appear in the generated playlist

Author:  tournesolfm [ Fri Dec 30, 2016 3:30 pm ]
Post subject:  Re: So, I'm having a lot of trouble and don't know why

It is better that you print a screenshot and put it here on the forum to know what really happens.

Author:  TheSoundLabUK [ Fri Dec 30, 2016 3:37 pm ]
Post subject:  Re: So, I'm having a lot of trouble and don't know why

Hopefully the image attached helps. It should read

Track
Jingle
Track
Promo
Track
Jingle

ETC

Attachments:
HELP IMAGE.png
HELP IMAGE.png [ 84.42 KiB | Viewed 11838 times ]

Author:  tournesolfm [ Fri Dec 30, 2016 3:38 pm ]
Post subject:  Re: So, I'm having a lot of trouble and don't know why

With clocks you cannot program your songs. With playlists, you can. That is the difference. Choose what you really want to do.

Author:  tournesolfm [ Fri Dec 30, 2016 3:39 pm ]
Post subject:  Re: So, I'm having a lot of trouble and don't know why

You want a promo or jingle after each song?

Page 1 of 3 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/