Radionomy Board
It is currently Sat Oct 19, 2019 2:12 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: multiple Stations
PostPosted: Fri Oct 17, 2014 1:54 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 18, 2014 7:01 pm
Posts: 10
Radio 1: http://www.radionomy.com/en/radio/thedj ... ream/index
O.S: Windows 8
is it possible to run multiple stations from one account?

_________________
Awesomeclassicsinternetradio

awesomeclassicsradio.com

Image


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: multiple Stations
PostPosted: Fri Oct 17, 2014 1:59 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 9:17 am
Posts: 10089
Location: Planet Earth
Radio 1: http://www.radionomy.com/urbangold
djandrews wrote:
is it possible to run multiple stations from one account?


Hello,

Yes.

_________________
Domi

Avant toute question, cliquez-ici ! | Voir la F.A.Q. | Retrouvez vos messages

Before any question click here ! | Consult the F.A.Q. | Find your previous posts


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: multiple Stations
PostPosted: Fri Oct 17, 2014 2:01 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 18, 2014 7:01 pm
Posts: 10
Radio 1: http://www.radionomy.com/en/radio/thedj ... ream/index
O.S: Windows 8
thanks but this wont affect my station i already have right?

_________________
Awesomeclassicsinternetradio

awesomeclassicsradio.com

Image


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group